Sök

Socialt ansvarig samordnare/ utredare (2017-10-22)

Socialt ansvarig samordnare/ utredare
Ref nr:158/17 (anges i ansökan)

Vill du vara en del av förvaltningsledningen och ingå i socialförvaltningens ledningsgrupp? Markaryds kommun söker en Socialt ansvarig samordnare, SAS, till socialförvaltningen.

Hur ser din arbetsdag ut?
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du har möjlighet att vara med och driva kvalitetsutvecklingen framåt. I tjänsten ingår att samordna förvaltningens kvalitetsgrupp. I kvalitets- och utredningsarbetet pågår kontinuerligt flera olika processer som du kommer att leda eller deltaga i. I arbetet ingår kontakter gentemot kommunens politik, chefer och medarbetare. Du kommer även deltaga i olika länsövergripande projekt samt projekt tillsammans med andra samhällsaktörer.

Äldreomsorgen i Sverige och även Markaryd står inför stora utmaningar. Allt fler efterfrågar våra tjänster. För att ta till vara alla goda krafter i samhället håller vi på att fördjupa samarbetet med civilsamhället. Du kommer att vara den inom förvaltningen som har huvudansvaret i detta arbete.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete. Kunskaper inom juridik i allmänhet och socialtjänstlagen i synnerhet är meriterande. Du har erfarenhet av kvalitetsarbete och har arbetat med förbättringsarbete.
Det är meriterande med tidigare arbete som projektledare eller motsvarande. Vi tror att du är en kreativ analytisk problemlösare med salutogent angreppsätt med god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du ser helheter, är bra på att samverka och samordna arbetet med berörda aktörer. Arbetet kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Vi förutsätter att du har körkort och datorvana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en heltidsanställning på Markaryds Kommun. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande intervjuer under annonseringsperioden.
Du erbjuds en utvecklande tjänst i vår socialförvaltning och du kommer att få arbeta i en mindre grupp. Kunskapen och arbetsglädjen är hög och ditt team väntar på dig.

Är du intresserad?
Upplysningar lämnas av förvaltningschef Johan Rutgersmark, 0433-720 33 eller personalspecialist Robert Melkersson, 0433-720 22.
Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00

Välkommen med din ansökan. Ansökningsformuläret hittar du på http://www.markaryd.se/jobbansokan
Sista ansökningsdag är 2017-10-22

Under rekryteringsprocessen undanber sig Markaryds kommun kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2017-10-03
av Lina Van Der Putten
Senast uppdaterad 2017-10-18