Hej Jobbsökare!

Vill du jobba i ett glatt arbetslag med engagerade lärarkollegor? Har du ambitioner och ett genuint intresse för att åstadkomma resultat och ständigt själv utvecklas tillsammans med andra? Då är det just dig vi längtar efter att få välkomna till vår kommun! Vi har ett mycket viktigt uppdrag som vi tar på största allvar, dock vet personalen att verksamheten ska genomsyras av mycket glädje, lust och värme för att eleverna/barnen ska ges en riktigt bra utbildning och god omsorg.

Vår kommun rymmer årskurserna F-9 samt gymnasium och vuxenutbildning och är belägen i natursköna omgivningar i sydvästra hörnet av Småland. Våra miljöer erbjuder fantastiska och inspirerande möjligheter.

I Markaryds kommun finns det grundskolor på fyra orter, F-6 skolor finns i Traryd och Timsfors, F-9 skolor finns i Markaryd och Strömsnäsbruk. Gymnasieskolan och vår vuxenutbildning är placerad i Markaryd. Förskolor finns på samtliga fyra orter.

Vi har och kommer att ha behov av lärare med behörighet i flera olika ämnen.

 

Gå till http://www.markaryd.se/ledigajobb för att se vilka av dessa typer av lärarjobb som finns ute just nu. Skulle du inte hitta den tjänst som du är intresserad av så är du välkommen att höra av dig, antingen via e-post till ukn@markaryd.se eller på telefon till Utbildningsförvaltningen 0433-720 78.

Andra språk/Other Languages

Artikel skapad 2017-09-22
av Markaryds kommun
Senast uppdaterad 2017-09-22